Balatonföldvár - Bethesda üdülő nyitókép

Bethesda Üdülő és Konferenciaközpont / Balatonföldvár

A Bethesda üdülő a Balaton déli partjának egyik legszebb városában, Balatonföldváron található. Balatonföldvár a Balaton fővárosának is nevezett Siófoktól nyugatra kb 15 km-re fekszik; 1996-ban megkapta Európa legvirágosabb városa címet. Innen könnyen elérhetők a környék leglátványosabb kiránduló-, valamint kulturális és művészeti értékeket rejtő helyei, mint Tihany, Keszthely, Badacsony, stb. Kb 40 km-re már termálfürdő, és uszoda is működik. A Balaton nyáron a fürdőzők és a vízisportot kedvelők paradicsoma, hajóval a tó bármely települése elérhető. Tavasszal és ősszel a horgászok kedvelt kirándulóhelye, télen viszont a korcsolyázni vágyóknak jelent örömet a befagyott tó. A Bethesda üdülő, Balatonföldvár központjában a strandtól, vasúttól, buszmegállótól kb. 100-200 m-re található. Az 5000 m2 nagyságú területen zöld pázsit veszi körül a 4 szintes épületet. A földszinten található a 70-80 férőhelyes étterem, a konyha és a gazdasági (kiszolgáló) helyiségek. Az épület Spur I. utca felőli oldalán található a konferenciaterem. Itt két szinten egy-egy nagy terem található, amely a konferenciaterem funkció mellett az istentiszteletek számára is helyet biztosít. Az emeleten lévő konferenciateremben kapott helyet a játszószoba, ahol pingpongasztalokkal, csocsóval, babasarokkal várjuk kedves vendégeinket. A három emeleten összesen 14 lakosztály van. Minden lakosztályhoz külön előszoba, hálószoba és fürdőszoba tartozik. A szobák különböző méretűek, a legkisebb 2 ágyas, melyből 5 db található, a többi lakosztály viszont 3, 4, 5, 6 és 7 ágyas. Különösen kedveltek a galériás szobák, melyekben lent 3, fent pedig 2 ágy található. A nagy szobákhoz külön erkély tartozik, míg 4 szoba egy közös, tágas erkélyre nyílik. Az üdülő kiválóan alkalmas gyülekezetek, baráti-testvéri csoportok pihenésére, nagycsaládos rendezvények, tanfolyamok, konferenciák megrendezésére. Intézményünk egész évben működik, így bármikor szeretettel várjuk a vendégek jelentkezését.

Árak

Az egész ház bérlése 45 és 60 fő között: 400 000 Ft/éj
Teljes ellátás: 6000 Ft/fő/nap (az étterem függvényében változó)

18 éven felülieknek 450 Ft/fő/éj idegenforgalmi adó

A szobafoglalás az előleg befizetésével válik hivatalossá, ami a teljes üdülési összeg 20%-a. Ezt kérjük az alábbi számlaszámra befizetni.

OTP Bank NYRT.D-Dunántúli Régió
8600 Siófok
Szabadság Tér 10/A

Bethesda Kft
Szla. Sz: 11743040 - 20061296
IBAN: HU12 11743040 - 20061296 - 00000000

Konferenciák és családi rendezvények, ha alap szolgáltatásoktól eltérőek, árai megegyezés alapján.

OTP, K&H és MKB SZÉP KÁRTYÁT elfogadunk!
Szép kártya

Ellátás

Egyéb szolgáltatások

 • ingyenes WIFI elérhetőség
 • zárt parkoló

Képek

Bethesda üdülő
Bethesda üdülő
Bethesda üdülő
Bethesda üdülő
Bethesda üdülő kinti étkező
Bethesda üdülő
Bethesda üdülő libikóka
Bethesda üdülő napozóágy
Bethesda üdülő
Bethesda üdülő konferenciaterem
Bethesda üdülő konyha
Bethesda üdülő étkező
Bethesda üdülő szoba
Bethesda üdülő medence
Bethesda üdülő
Bethesda üdülő játszótér
Bethesda üdülő hinta
Bethesda üdülő grill terasz
Bethesda üdülő grill terasz
Bethesda üdülő grill teraszFoglalási feltételek és házirend

 • A Bethesda Konferencia és Üdülési Központ gyülekezeti csoportok részére nyújt szolgáltatást, Isten dicsőségére.
 • A konferencia előkészítése: a szervező csoportvezető ill. az ügyvezető e-mailben rögzítik a konferencia vagy üdülés időpontját és költségeit. Csak az általunk visszaigazolt időpontra és költségre tudunk felelősséget vállalni.
 • A konferencia ill. üdültetés ellenértékét a csoportok átutalással, bankkártyával, SZÉP-kártyával és készpénzzel rendezhetik a megérkezés napján. Előleg fizetése külön megállapodás alapján történik.
 • Az üdülés, konferencia megkezdése: a csoportok megérkezésekor minden személynek ki kell töltenie a regisztrációs lapot, ami a bejáratnál van elhelyezve, mivel az önkormányzat felé azonnali online IFA bejelentési kötelezettségünk van.
 • A regisztrációnál fel kell tüntetni a nevet, születési helyet és időt, lakóhelyet, ill. a személyi igazolvány számát. Gyorsítaná a regisztrációt, ha a csoportok ezt már otthon elkészítenék, és a csoportvezetők megérkezéskor át tudnák adni.
 • A regisztrációnál mindenki megkapja a tiszta, vasalt ágynemű huzatot, törölközőt, kádkilépőt. Az ágyneműt mindenki saját magának húzza fel, és kérjük, távozáskor húzza le, és hozza le a lenti mosdók előterébe.
 • A szobakulcs érkezéskor bent van a zárban, és kérjük, távozáskor is hagyják ott. Minden szobakulcshoz tartozik egy főbejárati ajtókulcs is, így mindenki tetszőleges időpontban tudja az épületet elhagyni, ill. oda visszatérni.
 • A napirendet a csoportvezetők határozzák meg, az intézmény vezetője ezzel kapcsolatosan nem támaszt külön igényeket.
 • Reggelizni a csoportok által meghatározott időpontban az üdülő étkezőjében lehet. A reggeliztetés önkiszolgáló formában zajlik, mindenki igénye és ízlése szerint válogathat a kínálatból. Kérjük, hogy a mosogató előtti átadólapra szíveskedjen mindenki helyezni a reggelihez használt tányérokat, evőeszközöket. Ha a csoportok napközben kávét, üdítőt, ásványvizet vagy rágcsálni valókat igényelnek, az ugyanebben a rendszerben történik.
 • Az üres műanyag palackokat a bejárattal szemben elhelyezett kézipréssel lehet összenyomni, és az alatta levő – műanyag tárolására való-zsákba beledobni.
 • A folyosókon szintenként tartalék WC- papírt, ill. törölközőket helyezünk el, amit igény szerint el lehet vinni.
 • A szobákban a klíma berendezés használata napi 2.500 - Ft. A távirányítókat az ügyvezetőnél lehet igényelni, fizetni előre kell.
 • A ház melletti parkolót, az udvart, grillsütőt, árnyékoló tető alatti kiülőt, játszóteret mindenki a saját felelősségére használhatja.
 • A gyerekekért a szülőknek kell felelősséget vállalni mind az épületben, mind az épületen kívül.
 • Az elmúlt évek rossz tapasztalatai, károkozásai miatt az üdülő sportjátékokat, pingpongütőket, labdákat és egyéb játékokat nem biztosít. Kérjük, hogy ezeket az eszközöket a csoportok hozzák magukkal.
 • Az okozott károkért mindenki felelősséggel tartozik, azt köteles bejelenteni az intézmény vezetőjének, és köteles megtéríteni.
 • Ezt a házirendet minden csoportvezető megkapja, és a csoporttal ismerteti az üdülés megkezdése előtt. Azzal, hogy a csoport igénybe veszi az intézmény szolgáltatásait, a házi rendet magára nézve kötelezőnek elismeri.
 • Nagyon remélem, hogy fentiek nem az itt tartózkodás örömét fogják elvenni, hanem inkább a jókedv fokozásához, a kellemes időtöltéshez járulnak hozzá.
 • A vendégek részvétele a saját ellátásukban (pl. ágynemű felhúzás, stb.) az árak szinten tartását biztosítja, ami mindnyájunk érdeke. Azon fáradozunk, hogy testvéreink igazi otthonra találjanak a Baptista Üdülőben.
 • Istenünk áldása legyen kedves vendégeinken, és a nálunk töltött időn!
 • Tisztelettel és szeretettel:
 • Lovász Lajos
 • ügyvezető

Elérhetőség


Cím: Spur I. u. 21.
8623 Balatonföldvár

Telefonszám: 0036 20 775 99 33 (Baptifon)

E-mail: lajos.lovasz56@gmail.com

Kapcsolattartó: Lovász Lajos

Hasznos linkek


© 2014 - Magyarországi Baptista Egyház